PolicyWatch

Sass træder ud af Nationalbankens bestyrelse

Socialdemokratiets gruppeformand har valgt at trække sig fra Nationalbankens bestyrelse. Nicolai Wammen ventes at blive hans erstatning, skriver Ekstra Bladet.

Foto: /ritzau/Scanpix/Asger Ladefoged

Socialdemokratiets gruppeformand, Henrik Sass Larsen, er 10. januar trådt ud af Nationalbankens bestyrelse.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Henrik Sass har ønsket at træde ud af sine poster i Nationalbanken," skriver Nicolai Wammen, Socialdemokratiets politiske ordfører, i en SMS til Ekstra Bladet.

Wammen oplyser til avisen, at Socialdemokratiets folketingsgruppe har indstillet ham til Nationalbankens repræsentantskab, og at det er partiets ønske, at Wammen også overtager Henrik Sass Larsens plads i bestyrelsen.

Hvis der ikke kommer nogen indvendinger fra de andre medlemmer i repræsentantskabet inden 22. januar, betragtes Nicolai Wammen som valgt til bestyrelsen. I så fald vil Nicolai Wammen formentlig deltage i det førstkommende bestyrelsesmøde 29. januar.

S mangler flertal for offentlige repræsentanter i finansbestyrelser 

Nationalbanken åbner ny 10-årig statsobligation 

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier