Kommuner sætter ny direktør i spidsen for digitalisering og sundhed

Kommunernes Landsforening henter tidligere afdelingschef for sundhed tilbage til organisationen som direktør for KL's satsning på digitaliseringsområdet og på sundheds- og ældreområdet.
Foto: PR/KL
Foto: PR/KL

Christian Harsløf gør comeback hos Kommunernes Landsforening, KL, hvor han fra 20. marts tiltræder som direktør med ansvar for digitaliserings- og teknologiområdet og for det kommunale sundheds- og ældreområde.

Det oplyser KL i en pressemeddelelse.

Christian Harsløf er hentet fra en stilling som direktør i Deloitte Consulting Public med ansvar for det kommunale område, men har tidligere haft sin daglige gang i Kommunernes Landsforening, hvor han fra 2011 til 2016 bestred flere chefstillinger - senest afdelingschef for Social og Sundhed.

"I KL har vi netop vedtaget en digital strategi, som skal hjælpe kommunerne til at gå forrest i den digitale udvikling af vores velfærd. Ny teknologi er nemlig en forudsætning for, at vi kan forbedre kvaliteten og følge med befolkningsudviklingen. Samtidig står kommunerne over for en enorm opgave på sundheds- og ældreområdet som følge af befolkningsudviklingen og væksten i antallet af kronikere," udtaler KL's adm. direktør Kristian Wendelboe i en meddelelse.

Landets 98 kommuner er i regeringens foreslåede reform af sundhedssektoren udset til at spille en større rolle i fremtidens sundhedsvæsen.

Blandt andet har regeringen lagt op til, at mere behandling af i første omgang KOL, diabetes, hjertekarsygdom, muskel-skeletsygdom samt angst og depression skal foregå tæt på borgerne hos almen praksis og i kommunerne.

Denne artikel er leveret af PolicyWatchs søstermedie MedWatch.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også