Advokat er ny formand for nordjysk erhvervsorganisation

Ny mand for bordenden hos Erhverv Norddanmark, der er Aalborg-områdets ældste erhvervsnetværk, er fundet i ejerkredsen hos lokalt advokatfirma.
Rasmus Haugaard, der er medejer af advokatfirmaet Haugaard-Braad i Aalborg, har nu sat sig for bordenden hos Erhverv Norddanmark. | Foto: PR
Rasmus Haugaard, der er medejer af advokatfirmaet Haugaard-Braad i Aalborg, har nu sat sig for bordenden hos Erhverv Norddanmark. | Foto: PR

Rasmus Haugaard, der er advokat og partner i det aalborgensiske advokatfirma Haugaard-Braad, er valgt som ny formand for Erhverv Norddanmark. Det skriver Nordjyske.

Han afløser erhvervsmægler Steen Royberg, der har siddet på posten som bestyrelsesformand i organisationen siden 2015.

Erhverv Norddanmark er efter eget udsagn Aalborg-regionens største og ældste erhvervsorganisation. Erhverv Norddanmark samler over 600 virksomheder og enkeltpersoner i det nordjyske erhvervsliv med henblik på at gøre området attraktivt for erhvervsdrivende.

Rasmus Haugaard blev valgt ind i bestyrelsen i 2017, hvor han hidtil har siddet som næstformand. Advokaten med møderet for Højesteret har siden 2006 været partner i Haugaard-Braad og har blandt andet erfaring med erhvervsret, fast ejendom samt køb og salg af virksomheder.

Denne artikel er leveret af PolicyWatchs søstermedie AdvokatWatch.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også