PolicyWatch

Tidligere pressechef i Liberal Alliance skal lave Go' Aften Danmark

Den seneste pressechef i Liberal Alliance har fået nyt job efter vælgerlussing til partiet. Hun skal lave Go' Aften Danmark for Nordisk Film TV.

Tidligere pressechef i Liberal Alliance, Line Ernlund, har fået job hos Nordisk Film TV. | Foto: Sarah Christine Nørgaard / BT / Ritzau Scanpix

Line Ernlund, forhenværende pressechef i Liberal Alliance, har fået nyt job.

Fredag skrev hun på Linkedin, at hun er startet hos Nordisk Film TV.

"Første dag på nyt job som redaktionschef hos Nordisk Film. Glæder mig vanvittigt meget til at lave tv igen. Fortælle historier. Arbejde med udvikling & engagement. På et af de stærkeste brands - nemlig Go Aften. Og ikke mindst at gøre det i samarbejde med en række af de dygtigste tv-folk," skrev Line Ernlund.

Line Ernlund var pressechef i Liberal Alliance fra maj 2017 til juli 2019 – kort efter folketingsvalget, hvor LA gik fra 13 til fire mandater.

Det er ikke nyt for Line Ernlund at lave tv. Hun har tidligere været journalist og redaktør på TV 2 Sporten samt studievært på TV 2 Nyhederne. Derudover har hun også en fortid som journalist på TV 3 og DR, ligesom hun har været redaktionschef på BTMX.

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier