PolicyWatch

Tidligere pressechef i Liberal Alliance skal lave Go' Aften Danmark

Den seneste pressechef i Liberal Alliance har fået nyt job efter vælgerlussing til partiet. Hun skal lave Go' Aften Danmark for Nordisk Film TV.

Tidligere pressechef i Liberal Alliance, Line Ernlund, har fået job hos Nordisk Film TV. | Foto: Sarah Christine Nørgaard / BT / Ritzau Scanpix

Line Ernlund, forhenværende pressechef i Liberal Alliance, har fået nyt job.

Fredag skrev hun på Linkedin, at hun er startet hos Nordisk Film TV.

"Første dag på nyt job som redaktionschef hos Nordisk Film. Glæder mig vanvittigt meget til at lave tv igen. Fortælle historier. Arbejde med udvikling & engagement. På et af de stærkeste brands - nemlig Go Aften. Og ikke mindst at gøre det i samarbejde med en række af de dygtigste tv-folk," skrev Line Ernlund.

Line Ernlund var pressechef i Liberal Alliance fra maj 2017 til juli 2019 – kort efter folketingsvalget, hvor LA gik fra 13 til fire mandater.

Det er ikke nyt for Line Ernlund at lave tv. Hun har tidligere været journalist og redaktør på TV 2 Sporten samt studievært på TV 2 Nyhederne. Derudover har hun også en fortid som journalist på TV 3 og DR, ligesom hun har været redaktionschef på BTMX.

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier