PolicyWatch

Direktør for erhvervsudvikling fratræder sin stilling i Dansk Industri

Dansk Industris direktør for Erhvervsudvikling, Lars Storr-Hansen, der de seneste år har stået bag fusionen mellem Dansk Industri og Dansk Byggeri, fratræder sin stilling ved månedens udgang. DI varsler samtidig reorganisering.

"[...] nu glæder jeg mig til at se lidt mere til familien den kommende tid, inden jeg skal i gang med at lægge konkrete planer for, hvad fremtiden skal bringe," siger den afgående direktør i en meddelelse. | Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken

Lars Storr-Hansen, der er Dansk Industris direktør for Erhvervsudvikling, fratræder sin stilling ved månedens udgang.

Det skriver DI i en pressemeddelelse, hvor Lars Storr-Hansen begrunder fratrædelsen med, at han har valgt at søge nye udfordringer og skal i gang med at lægge "konkrete planer for fremtiden:"

"Jeg har i praksis brugt størstedelen af de seneste tre år på at forberede og forankre fusionen mellem Dansk Industri og Dansk Byggeri. Den omfattende integrationsproces er nu så vellykket for både medlemmer og medarbejdere, at jeg har fundet tiden naturlig til at søge nye udfordringer."

I forbindelse med fratrædelsen melder DI også om en omorganisering.

Fra 1. februar bliver området for Erhvervsudvikling flyttet til Medlemsområdet under ledelse af Anders Søndergaard Larsen.DI Lærlingeindsatsen flytter til Rådgivningsområdet under Kinga Szabo Christensen, skriver erhvervsorganisationen.

Lars Storr-Hansen har tidligere været adm. direktør for Dansk Byggeri i 12 år.

Mere fra PolicyWatch

Regeringens støtteparti ønsker også EU-agentur til Danmark

Radikale Venstre melder sig i koret med Venstre og industrien, som ønsker EU-agentur, der skal koordinere EU’s fremtidige sundhedsberedskab, til Danmark. Enhedslisten er heller ikke afvisende, men foretrækker dansk statslig vaccineproduktion.

Analyse: Vigtige rammevilkår hæmmer kliniske forsøg i Danmark

En mere gennemsigtig prissætning, bedre tid og øget adgang til rekruttering af patienter vil kunne styrke vilkårene for kliniske forsøg i Danmark, viser ny analyse. Analysen viser klare potentialer, lyder det fra erhvervsminister Simon Kollerup (S), der er på vej med en ny life science-strategi. 

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier