PolicyWatch

DI: International toppost til Brostrøm er en kæmpe dansk gevinst

I Dansk Industri opfordrer man regeringen til at bruge Søren Brostrøms nye toppost i WHO til at sætte større globalt fokus på kroniske lidelser.

Danmark skal benytte sig af, at vi nu har Søren Brostrøm i siddende i WHOs bestyrelse, mener man i DI. | Foto: Jens Dresling

Fredag har Danmark fået plads ved bordet i en verdens mest centrale bestyrelser inden for global sundhed, efter Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm, der allerede er blevet verdenskendt i Danmark, er indtrådt i WHO’s internationale bestyrelse. En post, der besættes tre år ad gangen.

Set med danske øjne er bestyrelsesposten en "kæmpe gevinst" og "en styrke for Danmark," lyder vurderingen i Dansk Industri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier