PolicyWatch

DI får endnu en viceadministrerende direktør

Erhvervsorganisationen DI har udnævnt en viceadm. direktør nummer to. Det er organisationens internationale direktør og COO, Thomas Bustrup, som nu også tildeles denne titel.

Thomas Bustrup bliver del af DI's topledelse. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

DI har opustet i topledelsen med endnu en viceadm. direktør i form af Thomas Bustrup, som i forvejen har titel af international direktør og COO og har arbejdet for erhvervsorganisationen i 25 år.

Det oplyser DI i en pressemeddelelse.

Den øvrige topledelse består af adm. direktør Lars Sandahl Sørensen og viceadm. direktør Kim Graugaard.

"Jeg er utroligt glad og beæret over at blive viceadministrerende direktør i DI. Det havde jeg bestemt ikke forestillet mig for 25 år siden, da jeg begyndte som studentermedhjælper," udtaler Thomas Bustrup i pressemeddelelsen.

Han vil fortsat have ansvaret for DI's internationale område samt ansvaret for en lang række af DI's interne funktioner.

Viceadm. direktør Kim Graugaard vil fortsætte med samme titel, og styrkelsen af ledelsen til to viceadm. direktører skyldes DI's fortsatte vækst i aktiviteter og nye medlemmer, fremgår det.

"Thomas har et særdeles godt kendskab til dansk erhvervsliv, og med sine mange års erfaring i DI har han kæmpet for at skabe de bedste forretningsudviklingsvilkår for danske virksomheder i ind- og udland. Lige nu står Danmark og dansk erhvervsliv over for store muligheder, men også tilsvarende store udfordringer. Dem skal vi i fællesskab gribe, og i det arbejde er Thomas’ kompetencer og viden også vigtige," siger Lars Sandahl Sørensen om udnævnelsen.

 

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier