PolicyWatch

Fødevareministeriet får tre ny chefer efter oprydning

Hanne Lund-Christensen, Pernille Østergaard og Ane Sofie Hansen er tre nye navne, som medarbejderne i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri skal lære at kende, efter de er blevet ansat som led i en oprydningplan iværksat af fødevareminister Rasmus Prehn.

Foto: PR/Moderniseringsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har ansat tre nye chefer. Det sker som led i den plan, som Rasmus Prehn satte i værk, kort tid efter han overtog embedet som fødevareminister.

Det skriver Altinget på baggrund af oplysninger fra ministeriet.

Det bliver Hanne Lund-Christensen, der overtager stillingen som ny afdelingschef i Fødevareministeriet fra 1. november, mens Pernille Østergaard 1. september er startet som kvalitetschef i ministeriet. De har været ansat hos hhv. Økonomistyrelsen og Rigsadvokaten.

Ministeriet har ansat Ane Sofie Hansen som ny koncerntilsynschef, der skal stå i front for den nye tilsynsenhed i Fødevareministeriets departement. Hun har tidligere været afdelingschef i Rigspolitiet.

Mere fra PolicyWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer DR og TV 2 har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Medicoindustrien advarer om mangel på medicinsk udstyr

I et brev til offentlige indkøbere advarer Medicoindustrien om alvorlige udfordringer, som truer forsyningssikkerheden af medicinsk udstyr. Brancheforeningen kommer selv med løsningsforslag, som til dels bliver imødekommet.

Udstyrsproducenter føler sig svigtet af myndighederne

Under corona-krisen udtrykte statsminister Mette Frederiksen ønske om, at Danmark skulle kunne forsyne sig selv med blandt andet mundbind. Alligevel er landets lagre af værnemidler blevet fyldt med kinesiske produkter.

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier