Topchef i Ejendomdanmark rykker til Horesta

Efter fire år på posten som adm. direktør hos brancheorganisationen Ejendomdanmark rykker Jannick Nytoft videre til en anden brancheorganisation, nemlig hotel- og restaurationsbranchens forening, Horesta. Han har tidligere stået i spidsen for venture- og kapitalfondenes forening, DVCA.
Jannick Nytoft skal nu stå i spidsen for sin tredje brancheorgansiation. | Foto: PR/Ejendomdanmark
Jannick Nytoft skal nu stå i spidsen for sin tredje brancheorgansiation. | Foto: PR/Ejendomdanmark
af Hella andersen

Jannick Nytoft er snart fortid som adm. direktør hos brancheorganisationen Ejendomdanmark. Efter fire år skifter han fra nytår til et tilsvarende job hos Horesta, branche- og arbejdsgiverorganisationen for hoteller og restaurationer. Det skriver Ejendomdanmark i en pressemeddelelse.

Jannick Nytoft, der er 49 år og uddannet cand.scient.pol., har forud for topjobbet i Ejendomdanmark været adm. direktør for en tredje brancheorganisation, venture- og kapitalfondenes forening, DVCA.

På Linkedin skriver han selv om det nye job:

"Jeg tiltræder den 1. januar som ny adm. direktør for Horesta, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til! Det er en spændende, dygtig organisation og en branche, som har et enormt potentiale! Især efter en hård covid-19 periode."

I Horesta afløser han Katia Østergaard, som stod i spidsen for organisationen i 11 år og bebudede sin afgang tilbage i aparil. Horesta-formand Jan Jan Vinther Laursen siger om ansættelsen af Jannick Nytoft:

"Med ham får vi en meget markant frontfigur for Horesta. Han har både stor erfaring med politisk lobbyisme og med at sikre kompetent medlemsrådgivning."

Flyttet organisationen

Ejendomdanmarks bestyrelsesformand, Henrik Dahl Jeppesen, understreger, at organisationen "har været igennem en større transformation de seneste fire år".

"Ejendomdanmark har flyttet sig fra at være en lidt stillestående og indadvendt medlemsorganisation til en moderne erhvervsorganisation med fokus på interessevaretagelse og medlemmer. Den bevægelse er ikke mindst Jannick ansvarlig for, og det skylder vi ham tak for," siger Henrik Dahl Jeppesen.

Ejendomdanmark har endnu ikke udpeget en afløser for den afgående topchef.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også