PolicyWatch

Advokat stiller op for Lars Løkkes parti: "Der er for mange hovsaløsninger"

To advokater og en gadejurist er på stemmesedlen hos Lars Løkkes nye parti, der netop er blevet stiftet. ”Vi skal have fornuften tilbage,” siger Tobias Grotkjær Elmstrøm, der er klar til at bruge mere tid på politik og mindre på sit advokatfirma.

"Jeg vil gerne være med til at lave grundige og tilbundsgående politiske løsninger, der for alvor tager favntag med samfundets udfordringer," siger advokat Tobias Grotkjær Elmstrøm. | Foto: PR

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen er nu officielt klar med sit parti Moderaterne, der i weekenden afholdt stiftende generalforsamling.

Her blev partiets foreløbige kandidater til det kommende folketingsvalg præsenteret, og blandt de 41 navne finder man Tobias Grotkjær Elmstrøm, indehaver af Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier