PolicyWatch

DSB udpeger ny økonomidirektør

Pernille Damm Nielsen er ny kassemester hos det statsejede selskab DSB. Hun kommer fra en stilling som finansdirektør i servicevirksomheden SSG.

Foto: Jens Dresling

Efter Thomas Thellersen Børner sagde op som økonomidirektør i DSB i maj, har togselskabet været på jagt efter en afløser. Hun er nu fundet. Det bliver således Pernille Damm Nielsen, der får ansvaret for økonomien hos det statsejede selskab fra 1. september. Det fremgår af en pressemeddelelse.

47-årige Pernille Damm Nielsen kommer fra en stilling som finansdirektør i servicevirksomheden SSG, mens hun tidligere har været ansvarlig for økonomien hos BC Hospitality Group og Allianceplus.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier