PolicyWatch

Lene Espersen stopper hos Danske Arkitektvirksomheder: "En meget svær beslutning":

Lene Espersen er færdig hos Danske Arkitektvirksomheder, hvor den 56-årige tidligere minister har beklædt posten som adm. direktør i snart otte år.

Lene Espersen trak sig i november 2014 tilbage fra det politiske liv, hvor hun som foketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti havde siddet på tre ministerposter og været partiformand. | Foto: Kaare Smith

Efter knap otte år træder Lene Espersen tilbage som adm. direktør i brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder. Den tidligere konservative minister ønsker fremover udelukkende at bruge sit professionelle liv på bestyrelsesarbejde, skriver Byrummonitor.

Officielt siger Lene Espersen først farvel, når der er fundet en afløser, fortæller hun på Linkedin, hvor det fremgår, at ”det har været en meget svær beslutning, da jeg elsker mit arbejde,” som hun formulerer det

”Jeg vil gerne udleve min vision om at sætte bæredygtighedsdagsordenen højere hos mange andre virksomheder og deres bestyrelser, gerne bredt i erhvervslivet,” skriver Lene Espersen.

Efter mere end to årtier i Folketinget nedlagde Lene Espersen for otte år siden, i 2014, sit mandat for Det Konservative Folkeparti og forlod partiets formandspost. Ved siden af topchefposten hos Danske Arkitektvirksomheder er hun formand for Aalborg Universitet og Green Hub Denmark samt medlem af bestyrelserne i KV Fonden og Formuepleje. Ligeledes er hun medlem af repræsentantskabet i Realdania.

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier