PolicyWatch

Horesta-direktør fratræder efter mindre end et år

Jannick Nytoft, der tiltrådte som adm. direktør for Horesta i december sidste år, forlader nu brancheorganisationen for hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Jannick Nytoft forlader Horesta. | Foto: PR / Horesta

Jannick Nytoft er fortid som adm. direktør i Horesta og Horesta Arbejdsgiver - et job, som han tiltrådte for mindre end et år siden, i december 2021.

Det oplyser brancheorganisationen for hotel-, restaurant- og turisterhvervet i en pressemeddelelse.

I stedet forfremmes den juridiske direktør Pia E. Voss til administrerende direktør. Fremover skal direktion bestå af den nye adm. direktør plus kommerciel direktør Jeppe Møller-Herskind og politisk direktør Kristian Nørgaard.

Formand for Horesta, Jeppe V. Laursen, siger om udskiftningen i direktionen, at han har ”stor tillid til, at den nye direktion kan stå i spidsen for at drive organisationen mod nye mål.”

”Med udnævnelsen og med etablering af en ny direktion har vi fået en ledelse med solid erfaring, stor indsigt i branchen og sidst, men ikke mindst kompetencer, der faciliterer nytænkning og udvikling. Med disse elementer har vi et stærkt fundament for, at Horesta og Horesta Arbejdsgiver også fremover vil kunne varetage branchens interesser på bedst mulig vis og yde den branchespecifikke rådgivning, der efterspørges,” lyder det videre fra Jeppe C. Laursen.

Den nye direktør, Pia E. Voss, har siden juni 2015 har været juridisk direktør i Horesta, ligesom hun også har erfaring fra Danish Shipping og advokatfirmaet Plesner, hvor hun har arbejdet som advokat i ni år.


Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier