PolicyWatch

Ny ATP-direktør er landet midt i stormvejr og store tab: "Jeg er som en pingvin med store fødder, jeg vælter ikke sådan lige"

Martin Præstegaard har lørdag siddet 100 dage som adm. direktør for landets største pensionspengetank, ATP. Han kan se tilbage på en dramatisk tid, men direktøren lover, at han bliver stående på fødderne, og sætter i øvrigt sin lid til strategi, som har kostet ATP tocifret milliardtab i første halvår.

Martin Præstegaard har siden 1. juli stået i spidsen for ATP. | Foto: Gregers Tycho/ERH

1. juli overtog den tidligere finansdirektør i pensionspengetanken ATP Martin Præstegaard rollen som topchef samme sted. Derfor er det i morgen, lørdag, 100 dage siden, han overtog et af kongerigets mest magt- og prestigefulde job.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Coloplast-formand advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Ejendomsbranche: Ny regering vil blive mødt med tre klare ønsker

I de igangværende regeringsforhandlinger forsøger branchetalerøret Ejendomdanmark især at spille ind på tre områder. Øverst står den udskældte lagerskat. Den vil ”smadre en hel branche”, siger adm. direktør Peter Stenholm, der foreslår en alternativ model. Også mindre byrdefulde generationsskifter kæmper han for.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier