PolicyWatch

Viceformand i Landbrug & Fødevarer afgiver ikke posten uden kamp

Thor Gunnar Kofoed, viceformand i interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer siden 2018, udfordres af en ny kandidat ved næste valg til viceformandsposten. Han tager dog kampen op, siger han.

Thor Gunnar Kofoed har været valgt som viceformand siden 2018 for Landbrug & Fødevarer. | Foto: Torben Worsøe

Formanden for landboforeningen L&F Centrovice, Torben Povlsen, meddelte mandag, at han stiller op som viceformand i interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer.

Men den nuværende viceformand, Thor Gunnar Kofoed, har ikke tænkt sig at give sig uden kamp.

Det fortæller han til Landbrugsavisen.

Han fortæller, at han havde fornemmet, at han ville blive udfordret i kampen om viceformandsposten.

”Ja, jeg har jeg fornemmet, at der er lidt røre. Der er nogle, der har nogle personlige ønsker. Man skal dog huske på, at det er en viceformandspost, som det handler om, og man skal gøre sig det klart, om man kan indgå i det samarbejde med formanden (Søren Søndergaard, red.)”, siger han til Landbrugsavisen.

Da Torben Povlsen meddelte sit kandidatur, fortalte han, at han var blevet opfordret af flere til at stille op.

Thor Gunnar Kofoed fortæller, at han dog ikke har hørt kritik fra nogen - heller ikke fra dem, der støtter Torben Povlsen.

Thor Gunnar Kofoed har været viceformand i Landbrug og Fødevarer siden 2018.

Mere fra PolicyWatch

Coloplast-formand advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Ejendomsbranche: Ny regering vil blive mødt med tre klare ønsker

I de igangværende regeringsforhandlinger forsøger branchetalerøret Ejendomdanmark især at spille ind på tre områder. Øverst står den udskældte lagerskat. Den vil ”smadre en hel branche”, siger adm. direktør Peter Stenholm, der foreslår en alternativ model. Også mindre byrdefulde generationsskifter kæmper han for.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier