PolicyWatch

Bankernes formand bakker op om øget kontrol af finanssektoren

Finans Danmark vil bakke op om alle initiativer, som bidrager til at forhindre kriminalitet i bankerne. Det siger formand Michael Rasmussen til Finans.

Formand for Finans Danmark, Michael Rasmussen. | Foto: Arkiv/Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

Hvidvasksagen i Danske Bank og andre skandalesager har fået Socialdemokratiet med formand Mette Frederiksen i spidsen til at lancere fire forslag, der skal øge kontrollen med finanssektoren. Det bakker bankernes brancheorganisation Finans Danmark op om, fortæller formand Michael Rasmussen til Finans.

"Vi ønsker et så stærkt og effektivt tilsyn og kontrol med sektoren som muligt. Vi bakker op om alle initiativer – både nationalt og internationalt – der bidrager til at forebygge og forhindre hvidvask, terrorfinansiering, skatteunddragelse og andre kriminelle aktiviteter. Det er en dialog, vi naturligvis vil tage konstruktivt del i som sektor. En sektor, der består af tusindvis af medarbejdere, som også tager afstand fra de meget alvorlige sager, der med rette har svækket tilliden til den sektor, de er en del af," siger Michael Rasmussen, der til dagligt er koncernchef for Nykredit, til Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier