PolicyWatch

Stort fødevarepotentiale i forbedret forhold til Indien

Den store økonomiske fremgang i Indien kan komme mange typer af danske fødevarevirksomheder til gavn. Efter flere år med et anspændt forhold regeringerne imellem er forholdet nu så normaliseret, at potentialerne kan tales op.

Foto: Saurabh Das/AP/POLFOTO/arkiv

Efter godt otte år i en gråzone er forholdet mellem Danmark og Indien forbedret i en sådan grad, at fødevaresektoren herhjemme nu igen bør have øje for potentialet i det folkerige land.

Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) er i denne uge i Indien for blandt andet at genoplive den såkaldte Fælleskommission. Det er et samarbejdsudvalg mellem Danmark og Indien, som har ligget på is siden 2010, hvor den såkaldte Niels Holck-sag lagde sig som en tung skygge over al diplomati og handel de to lande imellem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier