Nye vækstmuligheder glitrer i Japan: "Vi bør kunne vokse i det marked"

Frihandelsaftalen mellem EU og Japan, der træder i kraft 1. februar, kridter stregerne op til ny vækst for den danske ingredienssektor. Særligt vil samkøringen af en række godkendelsesprocedurer for ingredienser til fødevarer lune, lyder det fra Landbrug og Fødevarer.
Foto: Thomas Fredberg
Foto: Thomas Fredberg

Med selskaber som Novozymes, Chr. Hansen, KMC og Palsgaard som motorer, er den danske ingredienssektor verdensførende og står groft optegnet for 15 pct. af verdensmarkedet af ingrediensmarkedet til fødevarer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også