PolicyWatch

Eksperter skal inddrages i nationale indkøb af medicoudstyr

Nationale indkøb af medicinsk udstyr vil ske efter inddragelse af relevante fagpersoner. Det slår regeringen og Dansk Folkeparti fast i tirsdagens reformaftale for sundhedsområdet, hvormed de kommer skeptiske brancheorganisationer i møde.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Regeringen og Dansk Folkeparti er tirsdag formiddag nået til enighed om fremtidens organisering af sundhedsvæsnet, der - foruden en nedlæggelse af de fem regioner - betyder, at indkøb af medicinsk udstyr samles hos én national indkøber, Amgros.

I reformaftalen fremgår det, at valget af medicoteknisk udstyr til brug i sundhedsvæsnet skal bidrage til, at patienterne får "den bedste og mest omkostningseffektive behandling, så indkøbet og driften af udstyret samlet set bidrager til den mest effektive drift af sundhedssektoren."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier