PolicyWatch

Ny KL-direktør vil skrue op for tempoet af den kommunale digitalisering

En ny strategi fra KL gør klar til et kursskifte i det kommunale it-landskab. Det bliver med en ny direktør i spidsen, som vil skrue op for både samarbejdet med Kombit og tempoet i digitaliseringen. "Monopolbruddet har taget ti år, og vi kunne godt tænke os, at der ikke gik ti år, før man har taget de næste teknologier i brug," siger han.

Foto: PR/KL

Christian Harsløf har knap nok siddet i sin nye direktørstol i 14 dage. Han er netop tiltrådt som direktør i KL, Kommunernes Landsforening, hvor han blandt andet har fået ansvaret for digitaliserings- og teknologiområdet.

Den nye direktørs opgave giver næsten sig selv, da KL i marts kom med sin nye digitaliseringsstrategi med navnet 'På forkant med fremtidens velfærd'. Her lyder det blandt andet, at der er "behov for et kursskifte" i den kommunale digitalisering, og det skifte skal Christian Harsløf være med til at bære frem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier