PolicyWatch

Ny KL-direktør vil skrue op for tempoet af den kommunale digitalisering

En ny strategi fra KL gør klar til et kursskifte i det kommunale it-landskab. Det bliver med en ny direktør i spidsen, som vil skrue op for både samarbejdet med Kombit og tempoet i digitaliseringen. "Monopolbruddet har taget ti år, og vi kunne godt tænke os, at der ikke gik ti år, før man har taget de næste teknologier i brug," siger han.

Foto: PR/KL

Christian Harsløf har knap nok siddet i sin nye direktørstol i 14 dage. Han er netop tiltrådt som direktør i KL, Kommunernes Landsforening, hvor han blandt andet har fået ansvaret for digitaliserings- og teknologiområdet.

Den nye direktørs opgave giver næsten sig selv, da KL i marts kom med sin nye digitaliseringsstrategi med navnet 'På forkant med fremtidens velfærd'. Her lyder det blandt andet, at der er "behov for et kursskifte" i den kommunale digitalisering, og det skifte skal Christian Harsløf være med til at bære frem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier