PolicyWatch

Brancheforening for plantebaserede fødevarer får nyt navn og vælger formand

Ingen eller reduceret moms på frugt og grønt er en af de mærkesager, brancheorganisationen arbejder for. Derudover vil den nyvalgte formand de "protektionistiske ordninger EU og Danmark har gennemført til livs."

Christian Munk, adm. direktør i margarineproducent Dragsbæk, er valgt som formand i foreningen Plantebranchen. | Foto: Michael Pilgaard

I foråret samlede producenter og importører sig i en ny forening, som gik under navnet Foreningen for Plantebaserede Fødevarer. Nu har foreningen skiftet navn til det mere simple "Plantebranchen” og valgt sin formand og næstformand i form af henholdsvis; Christian Munk, adm. direktør i margarineproducenten Dragsbæk og Caroline Sandøe, brandmanager i det vegetariske måltidskasseselskab Simple Feast.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier