PolicyWatch

Danske Mediedistributører: "Spild af skattekroner" hvis museer driver ny tv-kanal

Formand for Danske Mediedistributører blander sig i debatten om udbuddet af en ny public service-tv-kanal. Han mener, det vil være spild af penge at lade konstellation af museer stå for driften, men at en anden aktør er oplagt til at søsætte kanalen.

Foto: PR/Waoo

En ny tv-kanal skal fra april næste år sende og producere public service-tv med især dansk kultur som omdrejningspunkt. Til finansiering af kanalen får kanalen 50 mio. støttekroner fra staten om året, som skal dække bl.a. 18 timers dagligt tv. Dén opgave har blandt andre en konstallation af danske museer allerede meldt ud, at den er klar til at varetage. Men skulle det blive en realitet, vil det være "spild af skattekroner", lyder det fra Jørgen Steensgaard, formand for Danske Mediedistributører og adm. direktør for tv-distributøren Waoo, i et debatindlæg på Altinget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier