PolicyWatch

Center for Cybersikkerhed udskyder udnævnelse af topchef indtil ny regering er på plads

Udnævnelsen af en ny topchef for Center for Cybersikkerhed kommer først til at ske efter regeringsdannelsen, skriver Computerworld.

Thomas Lund-Sørensen har stået i spidsen for Center for Cybersikkerhed siden 2012. | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Ahlmann Olesen

Navnet på topchefen for Center for Cybersikkerhed vil først blive fundet, når en ny regering er på plads.

Det skriver Computerworld.

Ansættelsesprocessen er blevet sat på pause, efter Lars Løkke Rasmussen udskrev Folketingsvalg, og den bliver først genoptaget, når en ny forsvarsminister er udnævnt, oplyser Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) kommunikationsafdeling til Computerworld.

I begyndelsen af april kom det frem, at stillingen som chef for Center for Cybersikkerhed var slået op. Dengang fremgik det af jobopslaget, at vedkommende kunne se frem til at skulle lede en betydelig større organisation.

"Som led i forsvarsforliget forøges antallet af medarbejdere ved CFCS ganske betydeligt," lød det.

Denne artikel er leveret af PolicyWatchs søstermedie ITWatch.

Mere fra PolicyWatch

Total Energies producerer 10 procent mere i Danmark end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet har en stribe nye brønde på vej over de næste år, men det har højeste prioritet at få det enorme Tyra-felt op at køre igen.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier