PolicyWatch

Finansforenings lobbyister styrer uden om medierne i jagten på indflydelse

Forsikring & Pension undgår medierne i forsøget på at få gennemslagskraft med sit lobbyarbejde. I stedet opererer brancheorganisationen bag kulisserne på at skabe relationer til beslutningstagerne på Christiansborg og blandt sine øvrige interessenter, fortæller Jacob Winther, direktør for public affairs og kommunikation i F&P.

Jacob Winther, direktør for public affairs og kommunikation i F&P | Foto: PR

Forsikring & Pension (F&P), branchens interesseorganisation, forsøger at flyve under den brede offentligheds radar, når lobbyforeningen skal trænge igennem til især de politikere, der i sidste ende beslutter, hvordan lovgivning inden for forsikrings- og pensionsområdet udformes eller reguleres.

Ifølge direktør for public affairs og kommunikation i F&P, Jacob Winther, er det imidlertid ikke ensbetydende med, at lobbyforeningen ligger på den lade side. Fokus er i stedet på at systematisere en fast og varig dialog med alle sine såkaldte interessenter, som både dækker over politikerne og embedsmænd på Christiansborg, men også journalister, eksperter og fagbevægelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier