PolicyWatch

DI advarer politikerne mod at skære i brugen af it-konsulenter

En ny analyse peger på, at der bliver flere og flere it-konsulenter, men den udvikling kan blive bremset, hvis Socialdemokratiet sætter handling bag ordene om at neddrosle brugen af konsulenter i det offentlige.

Henriette Søltoft er branchedirektør i DI Rådgiverne. | Foto: Dansk Industri / PR

Antallet af it-konsulenter er vokset markant de seneste år, viser en ny analyse fra Dansk Industri, DI, men spørgsmålet er, om det politiske landskab vil sætte en stopper for den udvikling.

Mette Frederiksen (S) pegede således før valget på, at det offentlige bruger for mange konsulenter, og at Socialdemokratiet vil spare 3 mia. kr. årligt ud af de 11 mia. kr., som det offentlige i dag bruger på konsulenter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier