PolicyWatch

Rogaczewski om Rigsrevisions-rapport: "Fra den stol jeg sidder i, virker vores system"

Netcompany står bag det nye inddrivelsessystem til Skat, der får kritik i ny rapport fra Rigsrevisionen. Ifølge Netcompany-direktør er kritikken på flere fronter forfejlet.

Foto: Hans Søndergaard/Netcompany/PR

Rigsrevisionen slog torsdag fast i en rapport, at det nye system, der fremover skal inddrive skattegæld, bliver yderligere forsinket.

Ifølge Netcompany, der leverer systemet, skyder rapporten alt for hårdt på systemet, skriver DR.

André Rogaczewski, adm. direktør i Netcompany, peger på, at Rigsrevisionens rapport giver det indtryk, at systemet slet ikke virker, og det passer ikke, siger han.

"Jeg kan bare sige, at fra den stol jeg sidder i, virker vores system," siger Netcompany-direktøren til DR.

Den nye rapport handler primært om, at det går for langsomt at få kreditorerne tilkoblet til det nye system. Den opgave ligger ikke hos Netcompany.

Rapporten kritiserer dog også, at det tager lang tid at fremkalde en enkelt sag fra systemet. Ifølge Rogaczewski er det forkert, at Rigsrevisionen fokuserer på denne fejl, og han understreger, at systemet nok skal komme til at køre hurtigere.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

Mere fra PolicyWatch

ECB-økonomer lægger bitcoin i graven

I et indlæg fra Den Europæiske Centralbank (ECB) er der ikke ret stor fidus til kryptovalutaen bitcoin, som ifølge to økonomer holdes kunstigt i live og snart vil være helt irrelevant.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier