PolicyWatch

Topchefer ser forretning i grøn omstilling

Selvom politiske klimatiltag kan komme til at koste danske virksomheder, penge bakker en stor del danske topchefer op om regeringens klimamål, viser en rundspørge fra Berlingske.

I Berlingskes toplederpanel svarer 74 pct. af topcheferne, at de enten er enige eller overvejende enige i regeringens klimamålsætning om at reducere CO2 med 70 pct. inden 2030. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Flere danske virksomheder ser klimaudfordringerne som en god forretningsmulighed. Det viser Berlingskes Toplederpanel, som er en rundspørge, hvor 182 danske topchefer har svaret på en række spørgsmål. I undersøgelsen erklærer otte ud af ti topchefer sig enig i eller overvejende enige i, at det både er muligt at skabe økonomisk vækst og samtidigt løse udfordringerne med klimaforandringerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Total Energies producerer 10 procent mere i Danmark end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet har en stribe nye brønde på vej over de næste år, men det har højeste prioritet at få det enorme Tyra-felt op at køre igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier