PolicyWatch

Styrelse holder skarpt øje med sektor efter stillads-konflikt

Efter debattten om fri konkurrence på stilladsmarkedet er blusset kraftigt op, holder Konkurrencestyrelsen ekstra meget øje med byggeriet og stilladsbranchen. Det skriver Berlingske.

"Byggeriet er en af de sektorer, som vi prioriterer rigtigt højt, og vi har haft mange sager i branchen," lyder det fra Konkurrencestyrelsen. | Foto: Ida Guldbæk Arentsen//

Efter sidste uges uroligheder på Nørrebro, hvor et stillads blev væltet og en bil vendt på hovedet, har stilladsbranchen fået stor bevågenhed fra Konkurrencestyrelsens side. Det siger kontorchef i center for byggeri, energi og transport, Jens Gormsen, til Berlingske:

"Vi gør meget på det her område. Byggeriet er en af de sektorer, som vi prioriterer rigtigt højt, og vi har haft mange sager i branchen. Jeg kan ikke sige noget nu, om der er nye sager på vej i stilladsbranchen. Men det er klart, at hvis der er nogen, som har oplysninger, så hører vi gerne om det."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier