PolicyWatch

Dansk Byggeri afviser CO2-krav i lokalplaner i KL's klimaudspil

Dansk Byggeri vender tommelfingeren opad til stort set alle KL's klimaanbefalinger inden for bygge og anlæg, men at skrive krav ind i lokalplanerne vedrørende CO2-aftryk synes direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen, ikke er en god idé.

"At bruge lokalplanerne som innovationsgrundlag er forfejlet," siger direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen. | Foto: PR / Ricky John Molloy / Dansk Byggeri

Det er en buket med meget få torne, som Kommunernes Landsforening  onsdag lancerede på klimaområdet, lyder det fra erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen Dansk Byggeri. I alt 48 klimaanbefalinger blev lagt frem, hvoraf syv fokuserede direkte på byggeri og anlæg.  

"KL's medlemmer, kommunerne, har en vigtig rolle, dels som landets samlet set støreste ejendomsbesidder, men ikke mindst i rollen som foregangsbygherrer. Og i den forbindelse synes vi, at KL's udspil er et godt og rettidigt bidrag til det aktuelle arbejde i de 13 klimapartnerskaber, som regeringen har nedsat," siger direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne. Men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier