PolicyWatch

Digital mærkningsordning får direktør

En ny, digital mærkningsordning, som blandt andet Dansk Industri og Dansk Erhverv står bag, har udpeget sin direktør, som er tidligere adm. direktør i en startupvirksomhed.

Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Der er en ny, dansk mærkningsordning på vej for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse, og den har nu fået sin direktør.

Valget er faldet på Mikael Jensen, som tidligere har stået i spidsen for den danske startupvirksomhed Momio Aps, der er et socialt medie for børn.

Det skriver Dansk Industri, der står bag mærkningsordningen sammen med Dansk Erhverv, SME Danmark og Forbrugerrådet Tænk, i en pressemeddelelse.

"Vi har høje ambitioner om at give et tiltrængt og solidt løft af it-sikkerheden i erhvervslivet og ultimativt gøre it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse til en dansk styrkeposition. Det kan lyde højtragende, men det handler om at starte helt lavpraktisk så alle kan være med. Det er en spændende rejse, hvor vi er glade for at vi har fået Mikael Jensen ved roret," siger Janus Sandsgaard, fagchef for IT og digitalisering i Dansk Erhverv.

Relaterede

PolicyWatch_TrialBanner 14 dage.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier