PolicyWatch

Momsnedsættelse og penge til enlige mødre: Bankdirektører ser behov for økonomisk kickstart efter udfasning af hjælpepakker

Onsdag fremlægger regeringens økonomiske ekspertgruppe deres bud på, hvordan man bedst udfaser de statslige hjælpepakker. FinansWatch har i den forbindelse spurgt seks bankdirektører, hvad de ser som det vigtigste element i udfasningen.

Et af regeringens mange pressemøder under coronakrisen, hvor der løbende er blevet præsenteret hjælpepakker | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Milliarder af kroner er i løbet af de sidste par måneder blevet postet ud til nødlidende virksomheder i form af løntilskud og momsudskydelse. Hjælpepakkerne har langt hen ad vejen afværget alvorlige økonomiske stød i bankvæsnet, da de coronaramte erhvervskunder i høj grad har fået den nødvendige likviditet fra staten.

Men hjælpepakker er i deres natur midlertidige. Onsdag fremlægger regeringens økonomiske ekspertgruppe deres bud på, hvordan man bedst udfaser de statslige hjælpepakker. Og politikere og fagfolk er løbende kommet på banen med deres forslag om alt fra skattefri folkepension til udbetaling af feriepenge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Historisk FDA-afgørelse om substitution af langtidsvirkende insulin

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier