PolicyWatch

Henrik Sass barsler med skattekodeks for kapitalfonde

Det går ikke, at kapitalfonde fejlagtigt hænges ud for at snyde i skat, og derfor vil direktøren for DVCA, Henrik Sass Larsen, lancere et kodeks for, hvad det vil sige at være i skattely.

Henrik Sass Larsen | Foto: PR/DVCA

Bl.a. Lagkagehuset og Sportsmaster er på det seneste kommet i vælten, fordi selskabet har modtaget støtte fra staten, mens selskabernes ejere har hjemadresse i et skattely. Men kritikken er helt forfejlet, og derfor melder direktøren for interesseorganisationen DVCA, den tidligere toppolitiker Henrik Sass Larsen, nu ud, at man er på vej med et kodeks for, hvad det vil sige at være i skattely, skriver Børsen.

"Det duer ikke, at vi sidder og på den ene side har en politisk reguleret og vedtaget dimension. Og så har vi faktisk også en anden moralsk dimension, som nogle andre har defineret, og som man så også kan blive beskyldt og anklaget efter," siger han til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Historisk FDA-afgørelse om substitution af langtidsvirkende insulin

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier