PolicyWatch

Forståelse for afslutning på hjælpepakker: "De risikerer jo at holde hånden under noget, der i sidste ende ikke er levedygtigt"

Selvom der blandt flere virksomheder i life science-industrien er fuld forståelse for, at de offentlige hjælpepakker skal have en udløbsdato, så giver en ekspertgruppes anbefaling om en afslutning 8. juli alligevel både usikkerhed og en forventning om, at samfundet samtidig åbnes tilsvarende op, hvis selskaberne skal kunne klare sig selv.

Nedlukningen af Danmark har gjort det svært for blandt andet leverandørere af medicoudstyr at holde gang i salget. Men nu, hvor sundhedsvæsnet atter åbner op, vender sælgerne tilbage. | Foto: Brian Karmark/IND

Selvom life science-industrien ikke har været den hårdest ramte branche under coronapandemien, har en del virksomheder været alvorligt påvirket af krisen, og eksempelvis nedlukningen for adgang til landets hospitaler har ramt mange leverandører.

Derfor har flere virksomheder også nydt godt af de hjælpepakker, som staten har stillet til rådighed, og den seneste anbefaling fra regeringens økonomiske ekspertgruppe, om at sætte de sædvanlige markedskræfter tilbage i spil fra 8. juli og dermed slutte Folketingets hjælpepakker, trækker derfor en del opmærksomhed til sig i branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier