PolicyWatch

Dansk Erhverv vil have samlet klimaplan fra regeringen

Det er ikke godt nok, at regeringen spiller sine klimaplaner ud i små bidder, mener Dansk Erhverv. De Konservative bakker op.

Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv, efterlyser en samlet plan, som skal vise, hvordan erhvervslivet skal reducere sin CO2-udledning. | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Dansk erhvervsliv har behov for en samlet klimaplan, så den ved, hvad den skal arbejde henimod. Det mener i hvert fald Dansk Erhverv, der har offentliggjort sin egen klimaplan.

Det skriver Børsen.

"Det vigtigste ved en samlet plan er, at sorteper ikke kommer til at ende hos en enkelt branche. Og at virksomhederne særligt i de her tider ved, hvad de skal forholde sig til," siger Brian Mikkelsen, der er adm. direktør i Dansk Erhverv, til avisen.

Regeringen har spillet ud med en del af klimaplanen, som blandt andet vil øge adgangen til klimavenlig fjernvarme og øge andelen af affaldssortering Det vil dog ikke være nok til at nå regeringens mål om at mindske Danmarks CO2-udledning med 70 pct. i 2030.

Står det til Dansk Erhverv, skulle man hellere spille ud for alle brancher på en gang, og det bakker De Konservative op om.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier