Googles topchef i Danmark kalder erhvervslivet ned fra "elfenbenstårnet"

Virksomhederne i Danmark skal være mere i kontakt med forbrugerne og kalder på et opgør med langsigtede strategiplaner, siger hun i interview med Berlingske.
Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Googles topchef i Danmark, Malou Aamund, kalder på et opgør med langsigtede strategiplaner og mener, at virksomhederne i højere grad skal "ud af elfenbenstårnet og være mere i kontakt med forbrugerne", siger hun et i interview med Berlingske.

"I dag skal man både opbygge mere robusthed i sine beslutninger, men også kunne lede i realtime. Man skal være i stand til at træffe beslutninger i nuet, og det kræver enormt meget af erhvervslivet, for der er mange, som har tre- eller femårsplaner. I dag bliver man indhentet af virkeligheden, og det bliver en helt anden måde, man skal udvikle sin forretning fremadrettet," siger Malou Aamund til Berlingske.

Googles danske topchef peger på, at det særligt er to ting, der skal sikre fortsat udvikling og vækst i Danmark. Det ene er "et historisk løft af uddannelse", mens den anden del handler om teknologi og i særdeleshed iværksætteri.

12 forslag til digital oprustning i yderområder

Google investerer i fem solcelleparker i Danmark

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også