Restaurationsbranchen kan miste 20.000 jobs

Coronakrisen kommer til at lægge yderligere pres på den danske restaurationssektor, viser nye beregninger fra Dansk Erhverv. "Det er bekymrende i forhold til de ting, regeringen har sat i værk," siger økonom.
(ARKIV) | Foto: Aleksander Klug
(ARKIV) | Foto: Aleksander Klug

Lukketider kl. 22.00, mundbind og generelt strammere retningslinjer for størrelsen på forsamlinger kan komme til at sætte et tydeligt præg på den danske restaurationssektor: Nærmere bestemt i form af 20.000 færre ansatte.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også