Restaurationsbranchen kan miste 20.000 jobs
Coronakrisen kommer til at lægge yderligere pres på den danske restaurationssektor, viser nye beregninger fra Dansk Erhverv. "Det er bekymrende i forhold til de ting, regeringen har sat i værk," siger økonom.
![(ARKIV) | Foto: Aleksander Klug](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article12494072.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7ctl6o79ah31lj66tbi9.jpg)
Lukketider kl. 22.00, mundbind og generelt strammere retningslinjer for størrelsen på forsamlinger kan komme til at sætte et tydeligt præg på den danske restaurationssektor: Nærmere bestemt i form af 20.000 færre ansatte.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Jensens Bøfhus fyrer 250 medarbejdere
For abonnenter