Fødevarebranche kræver fakta og færre mavefornemmelser

Det er for dårligt, at en skæbnesvanger beslutning som seksdagssreglen bliver truffet uden sundhedsfaglig evidens, mener adm. direktør hos Fødevaredanmark.
Nick Hækkerup (S) udtalte i sin tid om seksdagsreglen, at antallet af dage var baseret på mavefornemmelse. Brancheorganisationerne Horesta og Fødevaredanmark mener, at man burde lovgive baseret på fakta. | Foto: Jens Dresling
Nick Hækkerup (S) udtalte i sin tid om seksdagsreglen, at antallet af dage var baseret på mavefornemmelse. Brancheorganisationerne Horesta og Fødevaredanmark mener, at man burde lovgive baseret på fakta. | Foto: Jens Dresling

Der mangler ansvar for de mange ansatte i fødevarebranchen, som har mistet deres job i kølvandet på regeringens nedlukninger. Det mener adm. direktør for Fødevaredanmark, Torsten Buhl, der retter fokus mod omstridt seksdagesregel, som betød, at udenlandske gæster henover sommeren skulle booke mindst seks overnatninger for at komme ind i landet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også