PolicyWatch

Minkleverandører venter svar fra staten: "Vi har massive faste udgifter"

Minkavlernes følgeerhverv kæmper med store faste udgifter og nul kunder –  men har intet hørt fra regeringen, efter branchen blev lovet kompensation, lyder det.

Statsminister Mette Frederiksen (S) var under minkkrisenpå besøg hos minkavler Peter Hindbo ved Kolding. Her gav hun samtidig den første undskyldning for de tumultariske uger, der har ført til, at minkerhvervet reelt er nedlagt i Danmark. | Foto: Mads Nissen

Ingen af minkavlernes følgeerhverv har hørt fra staten om den kompensation, som de blev stillet i udsigt på linje med de minkfarmere, som har måttet aflive alle mink –  men to af de største leverandører til minkbranchen er pressede, skriver Børsen.

Selvom de politiske forhandlinger om erstatning til minkbranchen nu ser ud til at blive taget op igen –  efter en pause over julen, beder to storleverandører til minkbranchen om dialog fra statens side.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier