PolicyWatch

Københavnsk sundhedsselskab vaccinerer mod covid-19 i England – nu vil de gøre det samme i Danmark

Sammen med en partner går vaccinationsvirksomheden Practio benhårdt efter at vinde udbuddet om at vaccinere danskerne mod coronavirus. Det gør selskabet nemlig allerede i den engelske by Liverpool, og med erfaringerne derfra og fra fem år som ansvarlig for vaccinationer på apoteker i Danmark, føler stifteren sig godt rustet til opgaven. 

Jonas Nilsen, læge og stifter af vaccinevirksomheden Practio | Foto: Privat / Jonas Nielsen

"Vi er er forberedt til fingerspidserne, og jeg er ret komfortabel med, at vi står temmelig godt positioneret til vinde".

Så klar er meldingen fra Jonas Nilsen, læge og stifter af vaccinationsvirksomheden Practio, der som det første selskab aktivt og offentligt nu tilkendegiver, at det sætter alle sejl ind på at vinde det udbud, som regeringen og regionerne forleden oprettede for at få hjælp fra private virksomheder til vaccination mod coronavirus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier