Burgerdirektør: Dansk vejr udgør en for stor trussel for udendørsservering

Restauranter og caféer må åbne for udendørsservering allerede i april, men skal vente til maj med at invitere gæsterne inden for. "Det bidrager til en ulighed i branchen," siger direktør for brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Caféer.
Foto: Stine Tidsvilde
Foto: Stine Tidsvilde

Mandag morgen kunne danskerne vågne til nyheden om en langsigtet genåbningsplan, hvor restauranter og caféer så småt kan se frem til at åbne igen, da det allerede 21. april bliver muligt at åbne for udendørsservering.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også