PolicyWatch

Fastfood direktør: "Bedst som man troede at der var lys for enden af tunnelen, bliver det igen mørkt"

Flere fastfoodrestauranter må holde lukket på grund af den nye 30-minutters regel.

Foto: PR / Sunset Boulevard

Søndag formiddag kom det frem, at man skal reservere 30 minutter før man vil sætte sig på en café, restaurant eller på et værtshus. Det møder kritik fra restaurationsbranchen.

"Vores branche er præget af impulsivitet, hvorfor over halvdelen af vores gæster besgøer os som følge af en hurtig beslutning. Det er derfor ikke relevant for hverken os eller gæster med et bookingsystem, der lader gæsterne reservere et bord 30 min. før ankomst," skriver Jens Broch, der er direktør i fastfoodlkæden Sunset Boulevard på sin Linkedin-profil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier