PolicyWatch

DRC-direktør frygter for fremtiden: "Vi har en branche, som er dybt forgældet"

Hvis ikke politikerne begynder at se længere end efter sommerferien, kan mange restaurantejere ende i konkurs, frygter direktør i Danmarks Restauranter og Caféer. "Lige nu er der en eufori og entusiasme. Men om lidt melder hverdagen sig," siger han.

Torben Hoffmann Rosenstock, direktør i brancheorganisation Danmarks Restauranter og Caféer, mener, at politikerne bør se på branchens muligheder i et længere perspektiv. | Foto: Danmarks Restauranter og Caféer / PR

Restauranter, caféer og barer har efter måneders ventetid nu haft åbent i et par dage. Blandt fortovscaféer og brune værtshuse har der været en euforisk stemning med serveringer af fem retters menuer og kolde fadøl. 

Der er dog ikke tid til at dvæle i lykkerusen, for hvis ikke der kommer nogle rammevilkår, som skal hjælpe sektoren i forhold til de store gældsposter – som store dele af branchen har – skal udestolene snart låses fast igen, ligesom de har været de seneste måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier