PolicyWatch

Konflikt mellem staten og leverandør af kritiseret it-system skal afgøres i retten

Domsstolstyrelsen har stævnet leverandøren Globeteam ved Københavns Byret som konsekvens af problemerne med it-systemet Civilsystemet. Ifølge styrelsen har det ikke været muligt at finde en "mindelig løsning" og i stedet er Netcompany hentet ind til at rage kastanjerne ud af ilden. Globeteam har ingen kommentarer.

Københavns Byret skal danne scene om det juridiske opgør mellem Globeteam og Domstolsstyrelsen om Civilsystemet. | Foto: Jens Dresling

Konflikten mellem it-leverandøren Globeteam og staten i skikkelse af Domstolsstyrelsen om det skandaleramte it-system Civilsystemet er endt i et hårdt juridisk opgør.

Styrelsen har stævnet Globeteam ved Københavns Byret. Det er uklart, hvornår retssagen begynder, oplyser Domstolsstyrelsen til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier