PolicyWatch

Nemlig.com-selskab har i flere år fået påbud for farligt arbejdsmiljø

I flere år har onlinesupermarkedet Intervare A/S fået påbud om tilbagevendende udfordringer med basal arbejdssikkerhed, viser interne dokumenter. Det tegner et billede af en farlig arbejdsplads, vurderer professor. Nemlig.com afviser kritik.

Moderselskabet bag Nemlig.com – onlineleverandøren Intervare A/S – har over de seneste år modtaget stribevis af påbud for usikre arbejdsvilkår, viser dokumenter. (ARKIV) | Foto: PR/Nemlig.com

I årevis har Intervare A/S haft flere besøg fra Arbejdstilsynet, der har resulteret i påbud i forbindelse med arbejdsskader og generelle mangler for medarbejdernes sikkerhed på onlinesupermarkedets lager i Brøndby.

Det fremgår af en række påbud og dokumenter hos Arbejdstilsynet fra perioden 2015 til 2020, som FødevareWatch har fået aktindsigt i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier