PolicyWatch

Boligdirektører forsvarer millionlønninger og kalder dem "rimelige"

At være direktør i et alment boligselskab er en kompleks opgave, som retfærdiggør en høj løn, lyder det fra boligselskaberne selv. Ny opgørelse viser, at en årsløn på 2 mio. kr. eller mere ikke er usædvanlig.

En del af Boligforeningen Vibos boliger i København. | Foto: PR / Vibo

På Youtube ligger en reklamevideo fra Dansk Almennyttigt Boligselskab – DAB.

"Nogle gange møder vi folk, der er lidt skeptiske i forhold til det der med at blive administreret af DAB. For hvad er vi nu for nogle? (…) Er vi de alternative boligspekulanter, der skal malke jer for penge," spørger en stemme. Senere i videoen kommer svaret. DAB malker ikke nogen, men administrerer boliger, og "især det med almennyttigt tager vi altså ret alvorligt", lyder det i videoen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier