PolicyWatch

Nordsøfonden spår dansk olieår på nulpunktet

Med stor sandsynlighed bliver 2021 endnu et år uden efterforskningsboringer på dansk sokkel. Men der er absout ikke stilstand i den danske oliesektor, fastslår topchefen for statens olieselskab, der sætter sin lid til udviklingsprojekter og CCS.

Trods forskydninger holder DUC-parterne sig fortsat inden for budgettet på 21 mia. kr. til genopbygningen af Tyra-feltet, fortæller Nordsøfondens adm. direktør, Birgitta Jacobsen. | Foto: Total

Et år med nul kroner på bundlinjen og nul nye efterforskningsboringer kan blive realiteten for statens olieselskab, Nordsøfonden.

Det vurderer selskabets adm. direktør, Birgitta Jacobsen, i et interview med EnergiWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier