PolicyWatch

Pfizer giver Mette Frederiksen kold skulder: Afviser vaccineproduktion i Danmark

Mens flere af verdens største medicinalvirksomheder har vist interesse for at etablere vaccineproduktion i Danmark, afviser den amerikanske gigant Pfizer at have nogen interesse i et samarbejde med de danske myndigheder om dette.

Pfizer har ingen interesse i at starte en produktion af virksomhedens coronavacciner op i Danmark. | Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom coronavaccinen fra Pfizer og Biontech er den klart mest anvendte i det danske vaccinationsprogram, skal de danske myndigheder ikke gøre sig store forhåbninger om at få selskaberne til at etablere en decideret produktion af vaccinen her i Danmark.

Det tog har forlængst forladt perronen, for Pfizer har allerede kastet alle kræfter i at udvide den eksisterende produktion over hele verden og har nu ændret sine forventninger om at producere 1,3 milliarder doser i 2021 til at producere mere end 2,5 milliarder doser. Fra næste år løftes produktionen yderligere til mere end 3 mia. doser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier