PolicyWatch

Ny rehab-formand blæser til kamp mod SKI i overlevelseskamp efter stigende fragtpriser

Stigende fragtomkostninger og råvarepriser rammer udstyrsbranchen benhårdt, men Statens og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, er alt for passive i forhold til at afhjælpe problemstillingen, lyder det fra brancheforeningens Danish.cares nye formand, der "kraftigt og helt til dørs" vil forfølge dialogen, som der trods alt er med SKI.

Peter Maindal, formand for Danish.Care – Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi, vil forfølge dialogen med SKI. | Foto: Danish.Care / PR

Statens og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, er ikke lydhøre og tager ikke situationen på verdenshavene med kraftigt forhøjede priser for fragt samt hastigt stigende råvarepriser tilnærmelsesvis alvorligt nok.

Så klar er meldingen fra Peter Maindal, der til daglig er adm. direktør i virksomheden Vendlet, og som i april blev valgt som ny formand for Danish.care – Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert tredje nyudlån vil blive ramt af Risikorådets forslag

Særligt de yngre boligkøbere vil mærke effekten, hvis Det Systemiske Risikoråds anbefaling om at begrænse afdragsfrie lån bliver gennemført. Rådet forventer, at forslaget "kun i begrænset omfang" vil påvirke prisudviklingen på boligmarkedet.

De Linde-højhus på Aarhus Havn sikret politisk flertal

Borgmesterpartiet i Aarhus stemmer ja til et 139 meter højhus på Mindet på tirsdagens byrådsmøde, og dermed er der flertal for projektet, som også har støtte fra V og K. Enhedslisten og SF stemmer imod projektet som Olav de Linde står bag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier