PolicyWatch

Google byder forhandlinger med samlet mediebranche velkommen

Når den nye rettighedsforening, der skal varetage forhandlinger om en kollektiv rettighedsaftale med techselskaber for betaling af mediers indhold, fredag bliver stiftet, er der allerede budt ind til forhandlinger fra Googles side.

Foto: CHARLES PLATIAU/Reuters/Ritzau Scanpix

Google står klar til at tage forhandlinger om en rettighedsaftale, der skal sikre danske medier betaling for brug af deres indhold, som en kollektiv forhandling med medierne. Det melder Christine Sørensen, politisk chef for Google Danmark, over for Politiken.

"Vi respekterer fuldt ud den danske model. Og vi vil meget gerne mødes med udgiverne – og har faktisk også forsøgt at få et møde i stand med dem," skriver hun i en mail til Politiken og tilføjer, at hun er spændt på at høre, hvad medierne vil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier