PolicyWatch

SKI opfordrer til at droppe bøder under chipkrise

Presset på forsyningskæderne får nu SKI til at opfordre offentlige indkøbere til at droppe bøderne og i stedet gå i dialog med leverandører, der ikke kan levere som lovet.

Rasmus Lund Kongsgaard, markedsdirektør i SKI, opfordrer til konstruktiv dialog mellem offentlige indkøbere og leverandører. | Foto: SKI/PR

Chipkrisen, som har hærget siden coronaen, er blevet til en bredere forsyningkrise, og nu opfordrer SKI de offentlige indkøbere til at udvise tålmodighed og besindighed, hvis en leverandør alligevel ikke kan levere det, de har lovet.

"Omstændighederne på det globale marked påvirker såvel forsyningen af fx microchips som fragtpriser. Det giver udfordringer for danske virksomheder – også dem, der leverer til den offentlige sektor. Det gælder både i forhold til de aftaler, der allerede er indgået, samt i forbindelse med nye aftaler, der er på vej i udbud," siger Rasmus Lund Kongsgaard, som er markedsdirektør i SKI, til SKIs eget nyhedsbrev.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinket

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinket op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier